Hideg és meleg előételek:
Cukkini rántva füstőlt sajtmártással
Gombafejek rántva
Harcsa tepertő (lilahagymával,paprikával és paradicsommal)
Hideg libamáj zsírjában pirítóssal és friss zöldségekkel
Levesek
Húsleves gazdagon
Húsleves cérnametélttel
Gulyásleves
Tárkonyos vadraguleves
Szárnyasok
Filézett csirkecomb rántva
Foghagymás natúr csirkemell szallonás káposztával
Csirkemell rántva
Vasalt filézett csirkecomb zöldbors mártással
Sertéshúsból készűlt ételek:
Szűzérmék gazdagon (tükörtojás és pirított gomba)
Szűzérmék roston bakonyi gombamártással
Cigánypecsenye gazdagon foghagymázva
Sertésborda rántva
Sertés felekken görögsaláta körettel
Desszertek:
Somlói galuska
Túrós palacsinta
Gesztenyepüré
Szavazás